Akustikmoduler | Material & Kvalitet
20273
page,page-id-20273,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Material & Kvalitet

Våra akustiktavlor är tillverkade av återvunnet hushållsglas och återvunnen glasull till 70% och resten är nytillverkat glas från naturliga råmaterial som sand och soda från Ecophon.

De har en yta som har en mycket slag- och stöttålig glasfiberyta. Ytskiktet på akustiktavlorna som är 40 mm djupa är 100% polyester, detta används för bästa möjliga akustiska transparens och ger en mycket hög utskriftskvalitet.

En akustiktavla monterad mot en vägg ger absorbtionsklass A klassificeras enligt SS-EN ISO 11654. Motivet trycks med en storbildsprinter. Ramen finns i vit, svart eller alu.

Akustiktavlan printas med miljöklassade och luktfria färger. Den levereras i en praktisk och tålig kartong och upphängningsanordning följer med. Ytan kan dammsugas för att ta bort damm och den kan rengöras med lätt fuktad trasa utan att bilden skadas.

IMG_8772
IMG_8769